top of page

PROJECTE ESCOLTA JOVE 

Escolta Jove 2.png
Escolta Jove 1.png

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Llinars hem posat en marxa el projecte “Escolta Jove”, finançat per la Diputació de Barcelona, amb la finalitat de prevenir, preservar i sostenir el benestar emocional de joves a través d’un procés d’acompanyament psicoeducatiu i d’orientació emocional, vital i professional.

El projecte “Escolta Jove”, dirigit a joves de Llinars entre els 12 i els 30 anys, és un servei totalment gratuït que permetrà identificar i reforçar les capacitats pròpies de la persona jove en un espai segur on cada persona es pugui sentir compresa, escoltada i acompanyada.

Un grup de professionals portaran a terme el projecte mitjançant diferents eixos de treball a l’Espai Jove La Masoveria i altres espais.

De forma prioritària, les accions descrites aniran dirigides a joves que aparentment no presenten greus problemes de comportament, no estan subjectes a una teràpia psicològica paral·lela i no tenen un diagnòstic de patologia mental, però que sí presenten cert nivell de patiment emocional, preocupació i inseguretat respecte a sí mateixos/es, el seu cos, les seves capacitats, el seu futur, les seves relacions, etc.

 

Habitualment, aquest gran gruix de persones joves són oblidades dins del sistema des de la perspectiva de la salut mental i emocional perquè la conducta no és considerada prou greu per fer pensar que potser necessiten algun tipus d'acompanyament.

A través d’aquest projecte es pretén brindar acompanyament i  orientació en el procés vital d’aquestes persones joves, i també actuar de forma preventiva en el seu benestar psicològic i emocional oferint eines per tal que siguin més capaces d'autogestionar-se en aquests camps.

Amb aquest objectiu general, es plantegen dues propostes d'acció:

-Els tallers , que cobreixen les diferents temàtiques que són bàsiques en el benestar emocional, de 2h de durada aproximadament.
-L'itinerari emocional, com a acompanyament a través de sessions individuals on adquirir eines de benestar emocional, compartir vivències, reforçar l'autoconfiança i la responsabilitat amb el propi desenvolupament personal.
 
Per a poder participar en els tallers i/o l'itinerari emocional, us animem a respondre el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de concretar les necessitats o bé ens podeu escriure al telèfon mòbil de l'Escolta Jove (699.88.28.06).

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8YIX3_wXCFr1d1r9nMonnRfvGYVsS50T7qSmLl-Ms3hBp8g/viewform

Més informació al correu lamasoveria@llinarsdelvalles.cat o al web de l'Ajuntament.
 

bottom of page