top of page

Joves Llinars 2022

Us presentem als cinc joves de Llinars que es mereixen un gran reconeixement públic per la seva feina en els diferents àmbits:

dario.jpeg

🔹️Darío García Esteban (21 anys), Cinema🔹️

En Darío té 21 anys i actualment està cursant 4rt de Cinema a FX Animation. Fa unes setmanes, a l'inici de curs, va participar al festival de cinema FX Film Fest, el qual porta a la gran pantalla alguns curtmetratges de l'escola als cinemes "Renoir Floridablanca" de Barcelona. En aquest cas, en Darío va poder presentar el seu curtmetratge, que havia dirigit juntament amb Guiu Puigvert, "Por Dentro", el qual després de 3 anys treballant-hi va poder rebre el reconeixement d'estrenar-se a un cinema. 

No contents amb això, el jurat va decidir atorgar el premi "Va de Cine" de RNE i Radio 4, programa de la Conxita Casanovas, al seu curt. A més van poder anar a parlar a Radio 4 i explicar com va ser tot el procés i les emocions que van sentir al rebre aquest premi. 

El passat 25 de novembre va sortir publicada una entrevista a El 9 Nou del Vallès Oriental.

Javi.jpeg

🔸️Javi Colomera Sosa (19 anys), Freestyle (Rap)🔸️

Participació en esdeveniments de gran calibre a nivell regional i nacional de freestyle (Rap), contra els millors competidors del país.

Competicions participades/guanyades:

BDP Júnior Battles 2022 (Campió)
Gold Battle Barcelona 2022 (Vuitens amb la 10a millor nota)
Gold Battle Vícar 2022 (Vuitens amb la 16a millor nota)
BDP Nacional (Vuitens)
La Maso Urban (Campió)
Les Santes de Mataró 2022 (Exhibició amb SFL Battles)
GodSize classificatòria a nacional a Màlaga (Campió)
La Cúpula 2v2 Saragossa (Vuitens)

PC.jpeg

🔹️Pol Calvo Sánchez (16 anys), cantant🔹️

En Pol Calvo, de 16 anys, l'apassiona el món de la música des de que en tenia 4. Sempre li ha agradat molt cantar.

Quan tenia 9 anys es va presenta a la Voz Kids on va passar el primer càsting però no va passar el segon. Li van dir que tenia molta potència de veu però li feia falta treballar-la més i que li aniria molt bé fer classes de cant. Des d'aquell moment en Pol va seguir el consell i es va apuntar a l'Escola de Música de Llinars on encara segueix estudiant.

Als 14 anys es va tornar a presentar al programa i va anar passant fases fins que el passat 23 de juliol es va convertir en el guanyador de "La Voz Kids 2022". La seva actuació va ser impressionant amb la seva prodigiosa veu i el seu enorme potencial, interpretant a la final "All by myself" de Céline Dion.

El 28 d'octubre de 2022 en Pol va publicar el seu primer single amb Universal, la cançó pop "Tu Madrid"

lego.jpeg

🔸️Equip legolàctics (14-18 anys), robòtica🔸️

Equip Legolàctics, format per Nora van Andel Bertomeu (14 anys), Roger Villaret Casillas (14 anys), Oriol Costa Rigau (14 anys), Dani Renau Castelló (17 anys) i Jordi Sánchez Martori (18 anys).

Els hi agrada molt la tecnologia i participen a la First Lego League, un concurs internacional de robòtica amb Lego. La competició té tres eixos fonamentals: el robot, el projecte científic i els valors, pel que participar-hi cada any els hi aporta moltes habilitats i experiències.

En els darrers quatre anys han guanyat 5 premis. Tres dels premis han estat en concursos autonòmics: 1r Premi als Valors FLL-Vic (2020), 1r Premi al Guanyador FLL-Vic (2021) i 2n Premi al Guanyador FLL-Vic (2022). Els dos darrers els hi han donat accés a la final nacional (2021 i 2022), on en totes dues ocasions hsn resultat també premiats a nivell nacional: Premi a l’Entrenador (Tenerife, 2021) i Premi a l’Emprenedoria (Torremolinos, 2022).

A nivell municipal, han organitzat una Hackatló per ensenyar programació amb Scratch (30 de maig de 2021) i un taller a la biblioteca on han explicat el concurs, el seu projecte científic de la temporada 2022 i han donat una oportunitat als joves de provar de programar el nostre robot (12 de juliol de 2022).

BC.jpeg

🔹️Berta Canal Turà (25 anys), pastisseria🔹️

Berta Canal, de 25 anys, Màster d'alta pastisseria de l'Escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona essent l'alumna més premiada de la seva promoció:

  • Premi al millor aparador de pastisseria amb un fil conductor consistent en una beca stage a la pastisseria d'Antonio Bachour de Miami (millor pastisser del món per The Best Chef Awards any 2022).

  • Premi a la millor decoració de xocolata amb un viatge a Dobla, Amsterdam.

Segona posició de millor bombó amb el premi Bercolade.

bottom of page